pondělí 24. ledna 2011

Blesková akce

Dnes potěším všechny, kdo:        
 a) bydlí na koleji, v podnájmu, či v jiném stísněném prostoru.
 b) nestíhají.
 c) neradi vaří.
 d) oplývají všemi  výše uvedenými charakteristikami.

Je to jednoduché a strašně dobré! Spaghetti aglio, olio e peperoncino!


Simply clever


Dejte uvařit špagety. Na pánvi, na olivovém oleji opečte chilli papričky. Vyndejte je a odložte (odvážní, nechť si je pěkně spapají!).  Na zbylém oleji, který nyní získal pikantní příchuť chilli, orestujte cherry rajčata a česnek. Pozor, ať česnek nezhnědne – je potom hořký. Teď to celé přidejte ke špagetám a tradááá, večeře je hotová!

1 komentář:

  1. Ahoj, dovolil bych si recept upřesnit. Do špaget aglio Olio e Peperoncino nepatří v žádném případě cherry rajčátka. Do tohoto receptu patří pouze extra virgin olivový olej, česnek, chilli paprička, parmegiano regiano a samozřejmě špagety a sůl. V jednoduchosti je krása :)

    OdpovědětVymazat